Koner

Massagesæde tilbud yoni massage med lingam

massagesæde tilbud yoni massage med lingam

fuldstændigt uden at lade dig distrahere af noget. Jeg spørger inden påbegyndelsen af begge dele, så det altid er muligt for dig, helt at vælge den intime massage fra, kun at vælge den udvendige del, eller at ønske hele den fulde yoni-massage. Stor seksuel energi nødvendiggør stor kærlighed. Dette har stor effekt, og virker healende på kvindens seksualitet, sundhed, flow i kroppen, livsglæde og livskraft Chi. Først trænger jeg kærligt ind i hende følelsesmæssigt med min hjertelingam. For førstegangs-besøgende bør du afsætte cirka 2,5-3 timer i alt. Din opmærksomhedskilde er selve bevidstheden, tilværelsens åbenhed. Så langsomt, at det er Shakti, der åbner sig, og ikke Shiva som maser sig ind. I tantra ophører det frække og erstattes af kontakt til lyst. Kan en sådan komme på kommando? Seksuel energi tilgængelighed, din evne til at strømme og gennemleve af seksuel energi, er en hurtig målestok for din kærlighedsevne. Får det nu en særlig betydning? Mærk dig vej gennem selvkærlighed til det guddommelige. Kvinden ses som et tempel, og man trænger ikke ind i et tempel. Det er ikke så mærkeligt, at mange mennesker er seksuelt utilgængelige over for deres partnere.

Massagesæde tilbud yoni massage med lingam - Massage af Yoni

Når du mærker dig vej gennem dine sanseindtrykkene og følelserne, bliver du opmærksom på selve følelsens rummelige karakter. Tag imod begærets øjeblik som en indtrængende invitation til at huske på og aktivt anspore dine dybeste længsler og hjertegaver med hele kroppen. Og jeg spørger igen, under massagen, inden jeg påbegynder berøringen af de intime dele. Seksuelle energier henrykkelse er det tætteste, de fleste af os kommet på religiøs ærefrygt. 3, du kan læse mere om her: Yonimassage med Lingam, måske er det noget for dig at uddanne dig i tantramassage? Ved at opleve at der er tid og plads til hans behov, kan der opnås ved at tillade sig selv en dyb tilstand af nydelse, glæde, gennemstrømning, flow, cirkulere det rundt og trække det op til hjertet med åndedrættet og ekstase. Sanse Yoni på en ny måde. Du møder altid op nyvasket. Seksuelle energier, blokeringer og spændinger og sex er som regel der, hvor du tydeligt mærker dine energiknuder. Princippet er det samme med nogle krøller på, og det må blive en senere artikel til del.

Videos

Tao: Yoni Massage (Female). Her lagres følelser som gråd, sorg, vrede (af og til latter og glæde) samt smerte. Da en kvindes hjerte og kønsorganer er direkte forbundet, flyder hele hendes krop med kærlighedsenergi, når hendes hjerte åbnes, inklusive hendes kønsorganer. Massage af Yoni og Lingam kan således ske i et møde med hænder, eller med en hvilken som helst anden kropsdel. Når klienten er klar, så giv slip lidt ad gangen, selv om klienten er bange, og bevæg dig ind i kærlighedens uendelige åbenhed. Netop derfor er en tantrisk massage en holistisk og personligt tilpasset oplevelse, som det er vanskeligt at give en fast opskrift. Tankerne kommer på overarbejde. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem kroppen og igennem nærværet med et andet menneske. Mine kvindelige klienter vil opfyldes af deres mænds penis, af hans kærlighed, fyldes op med energi og lidenskab. Før du bestiller tid, en tantramassage er ikke en behandling, som man kan bestille; det er derimod et dynamisk møde imellem to mennesker. Derfor er tryghed og respekt to afgørende punkter hos mig.

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *